Integra Metal Ceiling Systems B.V.

Ozgur Kasirga

CONTACT INFORMATIE
Bedrijfsprofiel Integra
De Integra Groep ontwerpt, produceert, levert en monteert metalen systeemplafonds en hightech klimaatplafonds. Zoekt u een geavanceerd plafondsysteem met koel- en verwarmingstechnologie dat naadloos past in het ontwerp van uw gebouw, dan kiest u voor Integra. Wij bouwen wereldwijd voor overheden, ondernemingen en ontwerpen samen met architecten plafonds voor kantoorgebouwen, vliegvelden en treinstations. Dit doen wij volgens de filosofie dat wij door onze prestaties de status van preferred supplier bij iedere afnemer willen krijgen. Altijd met oog voor de directe omgeving, duurzaamheid en het milieu. Integra startte in 2000 en heeft vestigingen in Nederland en Turkije. Integra is een full-service organisatie die zich van ontwerp tot aan de afvalverwerking van zijn producten en diensten streeft naar een optimaal welzijn van de mensen en onze afnemers. Daarvoor handelen we met verantwoordelijkheid voor het milieu en de mensen. Om onze afnemers optimaal te bedienen en de wereld om ons heen comfortabeler te maken zijn wij een betrouwbare, transparante, flexibele en innovatieve onderneming.

Kernwaarden
Professioneel: Integra is een modern georganiseerde onderneming die optimaal gebruik maakt van de aanwezige capaciteit en expertise.
Innovatief: Met de moderne apparatuur, de innovatieve cultuur en de aanwezige expertise stellen wij onze relaties in staat hun ideeën ten uitvoer te brengen.
Concurrerend: Integra hanteert scherpe prijzen, heeft de kortste levertijd en biedt de hoogste servicegraad.
Langdurige relaties: Met maatwerk stelt Integra de individuele afnemer centraal en met deze werkwijze streven we bij iedere klant naar de status van preferred supplier.
Kwaliteit: Integra wil met de hoogste kwaliteit meer dan voldoen aan de eisen en wensen van de klant. We verbeteren continu onze bedrijfsprocessen met de resultaten van interne audits en klanttevredenheidsonderzoeken.

Adres Rak 22 – 1551
NA Westzaan / NL
İleti o.kasirga@integra-groep.com
Web  www.integra-groep.com
Telefon +31 (0)75 612 72 90
Faks  +31 (0)75 670 14 97