Overname IMZA door BenimsigortaM

TILBURG – BenimsigortaM maakt bekend dat de overname van IMZA met succes is afgerond.

BenimsigortaM is al 13 jaar actief als een van de grootste verzekeringskantoren die zich heeft gespecialiseerd in het verzekeren van de Turkse gemeenschap in Nederland. Door de overname van IMZA behoort BenimsigortaM tot de top van de Nederlands-Turkse verzekeringsmarkt.

BenimsigortaM is een betrouwbaar verzekeringskantoor met ruim 10 duizend relaties binnen de Turkse gemeenschap. Na de overname is dit aantal gegroeid tot ruim 20 duizend.

BenimsigortaM heeft als doel de klant optimaal van dienst te willen zijn. Als het om de klanten gaat staan Kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop.

BenimsigortaM heeft in 2007 Moerenburg Verzekeringen, opgericht in 1947, overgenomen. Moerenburg Verzekeringen verleent als onderdeel van BenimsigortaM verzekeringsdiensten aan autochtone klanten.

Men kan bij BenimsigortaM terecht voor allerlei verzekeringen; van zorg- tot auto-, inboedel- en rechtsbijstandsverzekeringen. Men is gespecialiseerd op het gebied van gebouwenverzekeringen voor moskeeën. Ervaren adviseurs staan klaar voor zowel particuliere- als zakelijke klanten.

Eigenaars van BenimsigortaM, Mehmet Keskin en André van Aarden: “Wij zijn al jaren actief in de verzekeringssector. Ons bedrijf kent een voortdurende groei en succes. Door de overname van IMZA heeft BenimsigortaM, op het gebied van verzekeren van Turkse Nederlanders, de doelstelling om marktleider te worden behaald. Wij zullen onze dienstverlening richting onze klanten blijven uitbreiden. Klanttevredenheid zal altijd onze prioriteit hebben.”

benimsigortam imza NL

logo-trans

Nimrodstraat 7, 5042 WX TILBURG
Postbus 1013, 5004 BA TILBURG

T: 0031(0) 13 467 52 67
F: 0031(0) 13 467 58 85
W: www.BenimsigortaM.nl