Uniek wonen in Den Haag

DEN HAAG –Op zaterdag 29 november zal de officiële start-bouwhandeling worden verricht door wethouder Rabin Baldewsingh van Den Haag en projectontwikkelaar Veysel Hut van ARON Investments. 

 Aan de Haagse Escamplaan, op het terrein waar voorheen het woonwagenkamp stond, komen er zestig eengezinswoningen. Projectontwikkelaar Veysel Hut van Aron Investments is trots en zal samen met de wethouder Rabin Baldewsingh van Den Haag de officiële start-bouwhandeling verrichten op zaterdagmiddag 29 november 2014. Volgend jaar zijn de woningen af en zullen de eigenaren de sleutels in ontvangst nemen.

Het is een uniek en creatief woonproject waar negen verschillende architectvormen te zien zijn. “Het is ‘out of the box’, je woont niet meer naast iemand of onder iemand, maar schuin naast iemand en onder iemand. De indeling van je huis kan je zelf indelen waardoor alle woningen er anders uit zullen zien. Het zijn dus geen kant en klare woningen”, verteld Hut. De verkoop verloopt goed waar het kleinste huis iets meer is dan 100 m² groot is met een tuin van zo’n 80 m². De oppervlakte van het grootste huis is 125 m² en kost 219.000 euro. De projectontwikkelaar Veysel Hut kijkt uit naar de officiële start van de woningen: “Het wordt het pareltje van Den Haag.”

Beeld_3foto's/url_WoneninEscamp.indd