Koç Vleeswaren B.V.

Koc Et Maulleri Hikmet Gurcuoglu

Contact Informatie
Koç Vleeswaren fabriceert sinds 1978 kwalitatief hoogwaardige  vleeswaren. De productie vindt plaats  in een EG-goedgekeurd  bedrijfsgebouw van 5860 m2 in Zoeterwoude. De fabriek is ingericht met moderne machines, waarmee dagelijks geproduceerd wordt volgens strenge Europese kwaliteits- en hygiëne richtlijnen (HACCP).  Met een productiecapaciteit van 200 ton per week gefermenteerde worst en 200 ton per week gekookte worst is het bedrijf een toonaangevend producent.

De kracht van Koç Vleeswaren zit hem in de smaak, het ambachtelijke karakter en de kwaliteit van de Turkse worst die zij produceert.  Originaliteit van eeuwenoude traditionele Turkse vleeswaren wordt trouw in ere gehouden.  De Turkse worst met de volle smaak en het ambachtelijke karakter van vroeger, gecombineerd met de kwalitatief hoogwaardige productiefaciliteiten van hedendag is de kracht achter het product. Het begrip Halal staat hoog in het vaandel bij Koç Vleeswaren en is een onmisbaar aspect in de productie.

Koç Vleeswaren dient naast Nederland vele andere Europese landen.  Driekwart van de productie wordt naar het buitenland gestuurd . Denk hierbij aan landen waar veel Turken woonachtig zijn, zoals Duitsland, Frankrijk, Engeland, België,  enzovoorts.

Adres Productieweg 48
2382 PD Zoeterwoude
İleti info@sancak.nl
Web www.sancak.nl
Telefon +31(0)71 581 00 30
Faks +31(0)71 581 00 33