Kennismaking VNO-NCW en HOTIAD

Eind januari vond de eerste kennismaking plaats tussen de Nederlands-Turkse Ondernemersvereniging HOTIAD en de grootste ondernemersorganisatie van Nederland VNO-NCW. Bij VNO-NCW zijn zo’n 115.000 ondernemingen aangesloten. Gezamenlijk vertegenwoordigen deze ondernemers 90 procent van de werkgelegenheid in Nederland.

Voorzitter van HOTIAD Hikmet Gürcüoğlu heeft de kersverse voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer gefeliciteerd met zijn nieuwe functie. Hans de Boer is een bekende in de wereld van ondernemers. Hij is voorzitter geweest van de ondernemersorganisatie MKB-Nederland. Ook was hij voorzitter van de Taskforce ter bestrijding van de Jeugdwerkloosheid.

DSCF2612

Hikmet Gürcüoğlu informeerde over de activiteiten van de ondernemersorganisatie HOTIAD en over de projecten voor het nieuwe jaar. Er werd aandacht besteed aan de voorbereiding van het HOTIAD Summit 2015.

Hans de Boer was vol lof over de initiatiefrijke wijze waarop HOTIAD de bijeenkomsten voor studenten met ondernemers organiseert. En gaf aan graag een bijdrage te willen leveren aan het HOTIAD Summit dit jaar.