BELANGRIJKE MEDEDELING

13/03/2020

De afgelopen dagen zijn de ontwikkelingen omtrent het coronavirus zorgvuldig gevolgd. Gistermiddag heeft Minister Bruins o.a. aangekondigd dat evenementen met meer dan 100 mensen afgelast dienen te worden tot 31 maart. De maatregelen raken ons allemaal en met alle partijen die de conferentie organiseren is besloten de richtlijnen en adviezen op te volgen. Het is zeer spijtig maar voor ons betekent dit, dat wij onze conferentie dienen uit te stellen tot nader order. 

Conferentie Ondernemen in Turkije

03/03/2020

Ondernemingsorganisaties HOTIAD, VNO-NCW, MKB-Nederland en NLinBusiness zijn trots om de conferentie te organiseren met als thema ‘Ondernemen in Turkije’. U bent van harte welkom op maandag 30 maart 2020 in de Malietoren in Den Haag. Deze conferentie is voor ondernemers met internationale ambities en biedt ondernemers informatie over ondernemen in Turkije, inspiratie en netwerk contacten.

Er is voor u een prachtig programma samengesteld.

Klik hier voor aanmelden
Klik hier voor programma

Wij ontmoeten u graag op maandagmiddag 30 maart 2020 in Den Haag!

Datum:
Maandag 30 maart 2020 van 13.00 (ontvangst) tot 17.00 uur (einde netwerkborrel)

Plaats:
De Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV, Den Haag

Voertaal:
Engels

Kosten
Deelname gratis

Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

27/02/2020

Algemeen directeur Yusuf Erbil is blij met de award: “Super! Dat Erniesoft behoort tot de 770 snelst groeiende bedrijven is vooral te danken aan onze werkwijze. Door samen te werken met onze klanten en projecten met een passie te realiseren, zie je dat dit resulteert in succes. We zien vooral dat een sterke focus op innovatie wordt gewaardeerd door de transportsector en onze klanten.”

Nieuwe consul onder indruk van Turks succes in Nederland: grootste kaasmakerij

07/10/2018

De triomf van kaasmakerij Özgazi in Etten-Leur heeft wederom voor bewondering gezorgd bij de volgende prominente gast die het megacomplex bezocht: de nieuwe Turkse consul-generaal in Rotterdam Aytaç Yılmaz. Die was met name onder de indruk van de passie en doorzettingsvermogen van eigenaar Şerif Aktürk, die gasten altijd persoonlijk rondleidt en bezoekerspaden heeft laten aanleggen voor bijna een half miljoen euro.

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - Nederland

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - NederlandHOTIAD is een Nederlands- Turkse ondernemersvereniging. Vanaf 2004 is HOTIAD uitgegroeid naar een professionele organisatie die de economische samenwerking tussen Nederland en Turkije bevordert. De ervaringsdeskundigheid van de HOTIAD leden speelt hierin een belangrijke rol. De HOTIAD leden zijn gerenommeerde grote en middelgrote bedrijven die een verwantschap hebben met Turkije, maar gevestigd zijn in Nederland.

Functie Nederlands – Turkse ondernemersvereniging

Economisch samenwerken Turkije - Nederland

Daarnaast is HOTIAD het aanspreekpunt als u:

  • wilt investeren in Turkije als Nederlandse ondernemer
  • een Turkse afzetmarkt zoekt voor uw producten
  • zich als Turks bedrijf in Nederland wilt vestigen
  • contact wilt met Turkse ondernemers of met Nederlandse bedrijven die verwant zijn met Turkije