HOTIAD eert pioniers uit de eerste generatie

04/12/2023

Den Haag – In een eerbetoon aan de moed en vastberadenheid van de eerste generatie Turkse migranten die Nederland 60 jaar geleden betraden, start de Ondernemersorganisatie HOTIAD een initiatief om de pioniers te eren die een cruciale rol hebben gespeeld in het migratie- en integratieproces.

Conferentie Ondernemen in Turkije

03/03/2020

Ondernemingsorganisaties HOTIAD, VNO-NCW, MKB-Nederland en NLinBusiness zijn trots om de conferentie te organiseren met als thema ‘Ondernemen in Turkije’. U bent van harte welkom op maandag 30 maart 2020 in de Malietoren in Den Haag. Deze conferentie is voor ondernemers met internationale ambities en biedt ondernemers informatie over ondernemen in Turkije, inspiratie en netwerk contacten.

Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

27/02/2020

Algemeen directeur Yusuf Erbil is blij met de award: “Super! Dat Erniesoft behoort tot de 770 snelst groeiende bedrijven is vooral te danken aan onze werkwijze. Door samen te werken met onze klanten en projecten met een passie te realiseren, zie je dat dit resulteert in succes. We zien vooral dat een sterke focus op innovatie wordt gewaardeerd door de transportsector en onze klanten.”

Nieuwe consul onder indruk van Turks succes in Nederland: grootste kaasmakerij

07/10/2018

De triomf van kaasmakerij Özgazi in Etten-Leur heeft wederom voor bewondering gezorgd bij de volgende prominente gast die het megacomplex bezocht: de nieuwe Turkse consul-generaal in Rotterdam Aytaç Yılmaz. Die was met name onder de indruk van de passie en doorzettingsvermogen van eigenaar Şerif Aktürk, die gasten altijd persoonlijk rondleidt en bezoekerspaden heeft laten aanleggen voor bijna een half miljoen euro.

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - Nederland

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - NederlandHOTIAD is een Nederlands- Turkse ondernemersvereniging. Vanaf 2004 is HOTIAD uitgegroeid naar een professionele organisatie die de economische samenwerking tussen Nederland en Turkije bevordert. De ervaringsdeskundigheid van de HOTIAD leden speelt hierin een belangrijke rol. De HOTIAD leden zijn gerenommeerde grote en middelgrote bedrijven die een verwantschap hebben met Turkije, maar gevestigd zijn in Nederland.

Functie Nederlands – Turkse ondernemersvereniging

Economisch samenwerken Turkije - Nederland

Daarnaast is HOTIAD het aanspreekpunt als u:

  • wilt investeren in Turkije als Nederlandse ondernemer
  • een Turkse afzetmarkt zoekt voor uw producten
  • zich als Turks bedrijf in Nederland wilt vestigen
  • contact wilt met Turkse ondernemers of met Nederlandse bedrijven die verwant zijn met Turkije