Nieuwe consul onder indruk van Turks succes in Nederland: grootste kaasmakerij

De triomf van kaasmakerij Özgazi in Etten-Leur heeft wederom voor bewondering gezorgd bij de volgende prominente gast die het megacomplex bezocht: de nieuwe Turkse consul-generaal in Rotterdam Aytaç Yılmaz. Die was met name onder de indruk van de passie en doorzettingsvermogen van eigenaar Şerif Aktürk, die gasten altijd persoonlijk rondleidt en bezoekerspaden heeft laten aanleggen voor bijna een half miljoen euro.

Succesvolste Turkse Nederlanders Bekroond

De Turks-Nederlandse ondernemersvereniging HOTIAD heeft de succesvolste Turkse Nederlanders in het zonnetje gezet. De zakenclub koos dit weekend de beste student, artiest, sportmens en jonge ondernemer van afgelopen jaar.

De Nationale Iftar 2017 was een grote succes

De eerste Nationale Iftar was een sfeervolle avond met levendige gesprekken aan de vele tafels met een grote variëteit aan uitgenodigde gasten.

Deze iftar is georganiseerd door de Nederlands-Turkse Ondernemersvereniging HOTIAD en het Contactorgaan Moslims en Overheid. De gastheren ir. Hikmet Gurcuoglu en ir. Rasit Bal zijn zeer tevreden over de belangstelling. HOTIAD en CMO zijn van plan om een traditie te maken van deze Nationale Iftar.

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - Nederland

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - NederlandHOTIAD is een Nederlands- Turkse ondernemersvereniging. Vanaf 2004 is HOTIAD uitgegroeid naar een professionele organisatie die de economische samenwerking tussen Nederland en Turkije bevordert. De ervaringsdeskundigheid van de HOTIAD leden speelt hierin een belangrijke rol. De HOTIAD leden zijn gerenommeerde grote en middelgrote bedrijven die een verwantschap hebben met Turkije, maar gevestigd zijn in Nederland.

Functie Nederlands – Turkse ondernemersvereniging

Economisch samenwerken Turkije - Nederland

Daarnaast is HOTIAD het aanspreekpunt als u:

  • wilt investeren in Turkije als Nederlandse ondernemer
  • een Turkse afzetmarkt zoekt voor uw producten
  • zich als Turks bedrijf in Nederland wilt vestigen
  • contact wilt met Turkse ondernemers of met Nederlandse bedrijven die verwant zijn met Turkije