Ontmoet de leiders: 5 CEO’s, 5 studenten, 5 dagen

04/05/2024

Als je een universitaire of HBO-opleiding hebt afgerond, of als je een laatstejaarsstudent bent, dan is dit programma iets voor jou! De ondernemersorganisatie HOTIAD, biedt een speciaal mentorprogramma aan voor jongeren die net zijn afgestudeerd aan de universiteit of HBO, of die op het punt staan af te studeren. Het programma heeft tot doel een platform te bieden waar CEO’s hun ervaringen en kennis kunnen delen met de volgende generatie. HOTIAD toont met dit initiatief haar sociale verantwoordelijkheid en streeft naar een betere toekomst voor de jongeren en de Turkse gemeenschap in Nederland. De ambitie is om jonge professionals te helpen belangrijke stappen te zetten in hun carrière.

Ondernemersorganisatie HOTIAD ontmoet Kamerlid Arend Kisteman

25/04/2024

Op woensdagmiddag 25 april hebben de voorzitter Hikmet Gürcüoğlu en vicevoorzitter Veysel Hut van de ondernemersorganisatie HOTIAD een bezoek gebracht aan het Tweede Kamerlid Arend Kisteman. Kisteman, woordvoerder MKB voor de VVD-fractie, ontving hen voor een kennismakingsgesprek waarin diverse onderwerpen werden besproken.

Faruk Halıcı van Jilpaq over ‘Ondernemerschap en Motivatie’

13/01/2024

Faruk Halıcı, eigenaar van Jilpaq en vicevoorzitter van de ondernemersorganisatie HOTIAD, heeft op 12 januari 2024 in Tilburg een inspirerende toespraak gehouden voor de Turkse jongerenvereniging. Zijn bevlogen woorden richtten zich op het ondernemerschap en de motivatie van jongeren, waarbij hij hen aanmoedigde om hun potentieel volledig te benutten en lessen uit het verleden te gebruiken als bouwstenen voor de toekomst.

HOTIAD eert pioniers uit de eerste generatie

04/12/2023

Den Haag – In een eerbetoon aan de moed en vastberadenheid van de eerste generatie Turkse migranten die Nederland 60 jaar geleden betraden, start de Ondernemersorganisatie HOTIAD een initiatief om de pioniers te eren die een cruciale rol hebben gespeeld in het migratie- en integratieproces.

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - Nederland

Zakendoen Nederland – Turkije / Turkije - NederlandHOTIAD is een Nederlands- Turkse ondernemersvereniging. Vanaf 2004 is HOTIAD uitgegroeid naar een professionele organisatie die de economische samenwerking tussen Nederland en Turkije bevordert. De ervaringsdeskundigheid van de HOTIAD leden speelt hierin een belangrijke rol. De HOTIAD leden zijn gerenommeerde grote en middelgrote bedrijven die een verwantschap hebben met Turkije, maar gevestigd zijn in Nederland.

Functie Nederlands – Turkse ondernemersvereniging

Economisch samenwerken Turkije - Nederland

Daarnaast is HOTIAD het aanspreekpunt als u:

  • wilt investeren in Turkije als Nederlandse ondernemer
  • een Turkse afzetmarkt zoekt voor uw producten
  • zich als Turks bedrijf in Nederland wilt vestigen
  • contact wilt met Turkse ondernemers of met Nederlandse bedrijven die verwant zijn met Turkije